MULTIMÈDIA


  • Editors d'imatges en línia
  1.  http://pixlr.com/editor/pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb moltitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuitiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat. 
  • Editors de so en línia 
  1.  http://www.aviary.com/online/audio-editorMynaés un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar múscia i clips d' audio, aplicar efectes de so o gravarla tevaveu o els teus instruments. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltarlos al revés.

  •  Presentacions en línia
  1.  http://slideshare.comSlideshareés un servei de publicació de presentacions el línia.Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol. També podem "baixar-ne" d'altres i fer les nostres, tot respectant els permisos de les licències i els drets d'autor.
 

  • Editar video en línia 
http://www.pixorial.comPixorialPodem importar videos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM i WMV. A més podem donar al video efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.


  • Convertidor de mapa de bits a vectorial en línia
  1. http://vectormagic.comVectormagic Eina 2.0 que permet convertir imatges en format de mapa de bits ( JPG, GIF, PNG ) a arxius amb format degràfics vectorials ( EPS, SVG,... )

1 comentari: